הוראות הכנה:
מפזרים על הנתח תבלינים ומורחים שמן זית, מהדקים את התבלינים לנתח מכל צדדיו.
מדליקים ומחממים את מעשנת הבשרים לטמפרטורה של 120 מעלות צלזיוס
מניחים חשוף במעשנה לשעתיים.
נוציא את הנתח מהמעשנה ונעטוף בנייר קצבים, נרסס מעט חומץ תפוחים או מיץ תפוזים ומחזירים למעשנה לעוד 4 שעות.
נוציא את הנתח , נסיר את הנייר קצבים לעטוף בנייר כסף, נעלה ל200 מעלות ונשאיר לעוד שעתיים נוספות עד שמתרכך לגמרי כדי לבדוק אם הוא מוכן מחדירים פרוב (מד חום לבשר) לתוך העטיפה ובין הצלעות, הוא צריך לחדור בקלות ורך כמו חמאה.
בסיום העישון, נתן לנתח לעמוד כ-20 דקות עד הפריסה.
טיפ נוסף- ניתן לקרמל בצל (טיגון על אש קטנה למשך כ 20 דקות), לקצוץ את האסאדו לתוך הסיר לערבב, ולהכניס לקרואסון או באן בליווי צ'ימיצ'ורי-
למתכון ללחמניות באן מאודות לחצו פה