הוראות הכנה:
- לחתוך את הנתח לקוביות גדולות. להבריש את החתיכות בשמן זית, לפלפל. לחמם על להבה גדולה סיר או תבנית רוסטר ברבע כוס שמן זית. לצלות את הנתחים מכל הצדדים עד לקירמול, לפלפל.
- לאחר סגירת הנתחים, לסדר מעל ראשי שום, כרישה, בצלי שאלוט, גזרים צבעוניים, שורש סלרי. לפזר מעל עלי וגבעולי סלרי קצוצים.
מרינדה:
- לערבב את הקורנפלור במים, להוסיף יין, שמן זית חרדל, תבלינים ועשבי תיבול.
- ליצוק מעל הבשר והירקות. לכסות בנייר אפיה, לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות צלזיוס כ 3 וחצי שעות, לבדוק תוך כדי צלייה שיש מספיק נוזלים. במידת הצורך להוסיף מים רותחים.
- להעביר לצלחת הגשה, לעטר עם עלי פטרוזיליה קצוצים.