הוראות הכנה:
1. לחמם 2 כפות שמן בסיר שטוח ולסגור את הבשר מכל הצדדים, להניח בקערה נפרדת
2. פורסים את הצלי לפרוסות בעובי בינוני(או קוביות גסות) , מוצאים את הבשר מהסיר ומוסיפים בצלים פרוסים לעיגולים.
3. באותו סיר להוסיף עוד 3 כפות שמן לפרק את פרוסות הבצל ולטגן עד שמשחים, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד כדקה.
4.להוסיף את הבשר, מלח, פלפל, וציר הבקר
5. להוסיף את בטטה והפטריות בשלמותן , עלי דפנה ובמידת הצורך עוד מים רותחים לכיסוי התבשיל
6. לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה ואז להנמיך לאש נמוכה ולבשל כ6 שעות עד שהבשר ממש רך
ניתן להוסיף מים רותחים במידה ורואים שהמים התאדו.