הוראות הכנה:
- לטגן במחבת עם שומן בקר / שמן זית את הבצלים עד השחמה, ולהוסיף את השיני שום לעוד 30 שניות טיגון לאחר הטיגון של הבצל והשום, תוסיפו תבלינים
- מוסיפים את הבשר ומבשלים אותו היטב – יש חשיבות גדולה לתהליך "פירור הבשר", חשוב שהבשר יאפיר ויתבשל היטב.טגנו עד שאתם מצליחים לאדות כמה שיותר מהנוזלים שהשתחררו מהבשר הזמן הבישול.
- בסלופי יש דגש גדול על כמות הרוטב – חשוב שהסלופי יהיה עסיסי. להוסיף חצי בקבוק גלייז בירה ובקבוק שלם של מיסטר ג'ק
- לערבב הכל, לבשל מספר דקות, מומלץ להגיש בלחמניית המבורגר עם צ'ימיצורי
טיפ לאוהבי המעשנות:
הכניסו את הסיר למעשנה לקבלת טעמים מעושנים – הדגש יהיה על עשן ולא חום, וודאו שאתם בטווח הנכון של הטמפרטורות – לא מתחת ל- 80.