מתכונים וטיפים

כריך סלופי ג'ו "השוק של פרנצ'סקה"

מצרכים:
0.5 ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים
10 שיני שום קצוץ
1 כף תבלין כבוד הראב / זאוס דאסט- מעט חריף (במידה ואין ניתן להחליף בפפריקה מעושנת, צ'ילי, פלפל שחור) 
מעט מלח אבקת קסמים או מלח שום שחור (במידה ואין - מלח רגיל או מלח בטעם)

0.5 בקבוק גלייז בירה + 1 בקבוק מיסטר ג'ק (במידה ואין - נתין להחליף ב100 מ"ל רוטב ברבקיו ומעט מים  / 150 מ"ל קטשופ +כף חומץ תפוחים + 3 כפות סויה ומעט ווסטרשייר )

הוראות הכנה:

  1. לטגן במחבת עם שומן בקר / שמן זית  את הבצלים עד השחמה, ולהוסיף את השיני שום לעוד 30 שניות טיגון לאחר הטיגון של הבצל והשום, תוסיפו תבלינים
  2.  מוסיפים את הבשר ומבשלים אותו היטב – יש חשיבות גדולה לתהליך "פירור הבשר", חשוב שהבשר יאפיר ויתבשל היטב.טגנו עד שאתם מצליחים לאדות כמה שיותר מהנוזלים שהשתחררו מהבשר הזמן הבישול. 
  3. בסלופי יש דגש גדול על כמות הרוטב – חשוב שהסלופי יהיה עסיסי. להוסיף חצי בקבוק גלייז בירה ובקבוק שלם של מיסטר ג'ק
  4. לערבב הכל, לבשל מספר דקות, מומלץ להגיש בלחמניית המבורגר עם צ'ימיצורי

טיפ לאוהבי המעשנות:

הכניסו את הסיר למעשנה לקבלת טעמים מעושנים – הדגש יהיה על עשן ולא חום, וודאו שאתם בטווח הנכון של הטמפרטורות – לא מתחת ל- 80.

6130* | info@meat-shop.co.il
כל הזכויות שמורות 2023 © הטחנה – חנות בשר