הוראות הכנה:
1.בסיר רחב מטגנים את הבשר עם 3 כפות שמן זית, משחימים מכלל הצדדים שלו ומעבירים לקערה (שומרים בערך חצי כוס שהבשר מפריש )
2.באותו הסיר מטגנים עם 3 כפות שמן זית את השום, פלפל חריף ועלי דפנה, מוסיפים את הפפריקה ומערבבים
3.מוסיפים 1 כוס מים, רסק, והתבלינים-מערבבים עד שהנוזל אחיד.
4.מוסיפים את התפוחי אדמה, הבשר שטיגנו ומוסיפים מים עד כיסוי
5.מעבירים לאש נמוכה , מכסים ומבשלים 3 שעות
6.מורידים מכסה ומצמצמים מעט את הרוטב,מעל מפזרים פטרוזיליה, ומעט לימון.