מתכונים וטיפים

שניצל בקר

מצרכים:
1 חבילה שניצל בקר הטחנה
1כוס קמח
3 ביצים
כפית חרדל
מלח ופלפל לפי הטעם
כוס פירורי פנקו
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף שומשום
שמן לטיגון, מספר עיגולי גזר טרי

לרוטב דומדמניות:
חבילת דומדמניות אדומות טריות ( ~125 גרם) או קפואות
מיץ סחוט טרי מתפוז טרי
כפית סוכר

הוראות הכנה:

רוטב דומדמניות-
בסיר קטן לאחד דומדמניות, מיץ תפוזים וסוכר, להביא לרתיחה, לבשל כ 15-20 דקות עד להסמכה, לצנן.

שניצלים-
לדקק את נתחי הבשר עם פטיש שניצלים.

להכין-

  • צלחת עם קמח
  • קערה עם ביצים טרופות,חרדל מלח ופלפל לפי הטעם
  • צלחת פירורי פנקו טבעיים מעורבבים עם פפריקה מתוקה ושומשום
    1. לצפות כל שניצל בקמח, לטבול בביצים, לצפות בפירורי פנקו
    2. לטגן במחבת בשמן עמוק וחם ( להוסיף עיגולי גזר טרי – לשמירה על איכות השמן בזמן הטיגון)
    3. להגיש מיד עם רוטב דומדמניות ותוספות שאוהבים.
6130* | info@meat-shop.co.il
כל הזכויות שמורות 2023 © הטחנה – חנות בשר