הוראות הכנה:
רוטב דומדמניות-
בסיר קטן לאחד דומדמניות, מיץ תפוזים וסוכר, להביא לרתיחה, לבשל כ 15-20 דקות עד להסמכה, לצנן.
שניצלים-
לדקק את נתחי הבשר עם פטיש שניצלים.
להכין-
- צלחת עם קמח
- קערה עם ביצים טרופות,חרדל מלח ופלפל לפי הטעם
- צלחת פירורי פנקו טבעיים מעורבבים עם פפריקה מתוקה ושומשום
-
- לצפות כל שניצל בקמח, לטבול בביצים, לצפות בפירורי פנקו
- לטגן במחבת בשמן עמוק וחם ( להוסיף עיגולי גזר טרי – לשמירה על איכות השמן בזמן הטיגון)
- להגיש מיד עם רוטב דומדמניות ותוספות שאוהבים.