הוראות הכנה:
כדורי בשר-
- לאחד את כל החומרים לתערובת אחידה, לכדרר כדורים, לקמח מכל הצדדים – כמו בסרטון.
- לטגן במחבת עמוקה חמה עם שמן זית את כדורי הבשר מספר דקות מכל צד עד להשחמה,להוציא לנייר סופג. להניח בצד.
רוטב עגבניות-
- לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף גזר מגורד ושיני שום קצוצות, לטגן מספר דקות. להוסיף רכז עגבניות טרי, להביא לרתיחה. להוסיף רסק עגבניות, דבש, מלח ופלפל גרוס, אורגנו ובזיליקום. להנמיך להבה.
- לבשל את הספגטי, אל דנטה, במים מומלחים לפי הוראות יצרן. להוסיף כוס וחצי מנוזלי הספגטי לרוטב עגבניות, לבשל כ 15 דקות.
- להחזיר את כדורי הבשר לרוטב, לבשל כ 15 דקות נוספות, במידה והרוטב סמיך מדי, לדלל עם כחצי כוס מי נוספת. לתקן תיבול.
- להוסיף את הספגטי המבושל לרוטב, לערבב היטב ובעדינות (כדי לשמור על כדורי הבשר שלמים) כך שהרוטב יצפה את את כל הספגטי.