הוראות הכנה:
- מחממים תנור 190 מעלות טורבו
- שוטפים היטב את הבטטה ותפוחי האדמהמשאירים עם קליפה וחורצים פסים.
- מסדרים את רצועות האסאדו בסיר רוסטר יחד עם הירקות.
- מפזרים מלח ופלפל שחור ומפזרים מעל את הרוטב.
- מפזרים תימין ורוזמרין ומכסים בנייר אפייה רטוב
- מעט ומעל נייר כסף ומכסה הסיר.
- מכניסים לתנור ל-40 דקות, לאחר מכן עוברים לתוכנית סטטי חום עליון ותחתון למשך 3-3.5 שעות בחום 160 מעלות.
- מסירים את הכיסוי ואופים 30 דקות נוספות בחום 190 מעלות להשחמה של החלק העליון .