מוקפץ רצועות אנטריקוט

מצרכים:

500 גרם מינוט אנטריקוט של הטחנה
4 שיני שום קצוצות
כף שורש ג’ינג’ר חתוך דק
חצי פלפל צ’לי אדום חריף חתוך לטבעות
כף למון גרס (לימונית) חתוך לטבעות
1 בצל לבן חתוך דק
גזר חתוך לגפרורים
פלפל אדום חתוך למרובעים
ראש ברוקולי שלם מופרד לפרחים.
2 גבעולי סלרי חתוכים לרוחב באלכסון.
חופן אפונת שלג חתוכה דק
סלסלת פיטריות חתוכות.
3 בצלים ירוקים חתוכים גס

תיבול:
שמן קנולה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב הוי-סין
רבע כוס סאקה (יין אורז)
1 כף שמן שומשום
2 כפות קורנפלור מהול ב 3 כפות מי קרח
חופן אגוזי קשיו קלויים להגשה

הוראות הכנה:

  1. לחתוך את כל הירקות כמו בסרטון.
  2. במחבת ווק חמה עם 4 – 5 כפות שמן קנולה להקפיץ לפי הסדר:
    שיני שום, ג’ינג’ר, צ’ילי, למון גראס.
  3. להקפיץ כ 2- 3 דקות את הירקות לפי הסדר הרשום (דרגת קושי הירק)
    בצל, גזר, פלפל אדום, סלרי, ברוקולי, אפונת שלג, פטריות.
  4. להוציא את הירקות מהווק לקערה. להניח בצד.
  5. להוסיף למחבת 2 כפות שמן קנולה וכף שמן שומשום. כשהשמן חם מאד, להוסיף את הבשר. לטגן כ 3 דקות ללא עירבוב. רק אז לערבב. להוסיף מעט ג’ינג’ר טרי קצוץ דק ושן שום קצוצה. להחזיר את הירקות לווק. לערבב.
  6. להוסיף:
    רוטב סויה, טריאקי, הוי-סין. סאקה וקורנפלור מהול במי קרח.
  7. להקפיץ עד להסמכה. להוסיף בצל ירוק.
  8. לפזר אגוזי קשיו מעל.להגיש חם עם אורז לבן.

מוצרים מהמתכון

הכל