מצרכים:
500 גרם מינוט אנטריקוט של הטחנה
4 שיני שום קצוצות
כף שורש ג’ינג’ר חתוך דק
חצי פלפל צ’לי אדום חריף חתוך לטבעות
כף למון גרס (לימונית) חתוך לטבעות
1 בצל לבן חתוך דק
גזר חתוך לגפרורים
פלפל אדום חתוך למרובעים
ראש ברוקולי שלם מופרד לפרחים.
2 גבעולי סלרי חתוכים לרוחב באלכסון.
חופן אפונת שלג חתוכה דק
סלסלת פיטריות חתוכות.
3 בצלים ירוקים חתוכים גס
תיבול:
שמן קנולה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב הוי-סין
רבע כוס סאקה (יין אורז)
1 כף שמן שומשום
2 כפות קורנפלור מהול ב 3 כפות מי קרח
חופן אגוזי קשיו קלויים להגשה
הוראות הכנה:
- לחתוך את כל הירקות כמו בסרטון.
- במחבת ווק חמה עם 4 – 5 כפות שמן קנולה להקפיץ לפי הסדר:
שיני שום, ג’ינג’ר, צ’ילי, למון גראס. - להקפיץ כ 2- 3 דקות את הירקות לפי הסדר הרשום (דרגת קושי הירק)
בצל, גזר, פלפל אדום, סלרי, ברוקולי, אפונת שלג, פטריות. - להוציא את הירקות מהווק לקערה. להניח בצד.
- להוסיף למחבת 2 כפות שמן קנולה וכף שמן שומשום. כשהשמן חם מאד, להוסיף את הבשר. לטגן כ 3 דקות ללא עירבוב. רק אז לערבב. להוסיף מעט ג’ינג’ר טרי קצוץ דק ושן שום קצוצה. להחזיר את הירקות לווק. לערבב.
- להוסיף:
רוטב סויה, טריאקי, הוי-סין. סאקה וקורנפלור מהול במי קרח. - להקפיץ עד להסמכה. להוסיף בצל ירוק.
- לפזר אגוזי קשיו מעל.להגיש חם עם אורז לבן.