טורטליני בשר במרק ציר בקר

 

מתכון של שירז בן-תורה.

אינסטגרם: shiraz_bentora

 

5 דקות הכנה – וזה כל מה שצריך לארוחה מפנקת! 🥣🔥
טורטליני בשר בעבודת יד במרק ציר בקר עשיר – והתוצאה? ביס מושלם!
זמין עכשיו בחנויות הטחנה ובאתר.

 

מרכיבים:
טורטליני בשר של פסטה דלה קזה מחנות הטחנה
ציר בקר מרוכז מחנות הטחנה
חופן עלי פטרוזיליה שטופים

 

אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח.
2. מוסיפים את טורטליני הבשר, מערבבים ומבשלים 5 דקות. מסננים ומניחים בצד
3. מרתיחים 600 מ״ל מים בסיר נוסף. מוסיפים 3 שקיות ציר בקר מרוכז ומערבבים עד איחוד. רוצים טעם עדין יותר? הוסיפו מעט מים לפי הצורך. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ומערבבים.
4. מניחים את הטורטליני בקערה עמוקה. יוצקים מעל את מרק ציר הבקר, בתיאבון!

מוצרים מהמתכון

הכל