מצרכים:
1 חבילה כדורי בשר של הטחנה
4 בצלים לבנים גדולים קצוצים לרצועות אורך
4-5 כפות שמן זית
4-5 שיני שום
3/4 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
כרובית בינונית
תפוח אדמה
2-3 כוסות מים רותחים
מיץ מלימון בינוני
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
- בסיר רחב, לחמם שמן זית, להזהיב בצל ושום.
- לסדר את כדורי הבשר מעל, לתבל עם כורכום ופלפל שחור, להוסיף מים רותחים
- לסדר מעל את פרחי הכרובית וקוביות תפוח אדמה, להמליח, להביא לרתיחה
- להנמיך להבה לאש נמוכה לבשל כ 40 דקות או עד שהירקות רכים
- להוסיף מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה. לתקן תיבול.להגיש עם אורז לבן.
בתיאבון!