המבורגר וואגיו עסיסי של הטחנה

 

מתכון של שירז בן-תורה.

אינסטגרם: shiraz_bentora

 

מרכיבים:

המבורגר וואגיו של הטחנה
לחמניות בריוש רכות להמבורגר (ניתן להשיג בטחנה)
איולי שום
עלי חסה טריים
עגבניה חתוכה לפרוסות
ביצת עין
ריבת בצל של זוטא (ניתן להשיג בטחנה)
וואפל צ׳יפס פריך (ניתן להשיג בטחנה)

 

אופן ההכנה:

1. מכינים את הירקות: חותכים את החסה לחתיכות ואת העגבניות לפרוסות.
2. מכינים את הוואפל צ׳יפס לפי הוראות היצרן.
3. מחממים מחבת פסים על חום בינוני-גבוה.
4. מניחים את ההמבורגר על המחבת ומטגנים 5-6 דקות מכל צד כדי להגיע למידת עשייה MW. (מבלי להזיז אותו כדי לקבל פסי גריל יפים).
5. מכינים ביצת עין, עם חלמון מעט נוזלי (למי שאוהב).
6. כשההמבורגר מוכן, חותכים את לחמניית הבריוש לשניים. מורחים שכבה נדיבה של איולי שום, מניחים עלי חסה טריים ופרוסות עגבנייה. מעליהם מניחים את קציצת הוואגיו העסיסית, ביצת עין וריבת בצל למתיקות. סוגרים עם החלק העליון של הלחמניה.
7. מגישים לצד הוואפל צ׳יפס ונהנים מכל ביס, בתיאבון!