אסאדו עם ירקות שורש

מצרכים:

2 ק”ג נתח אסאדו מחולק לרצועות/קוביות
4-5 מיני בטטה
4-5 מיני תפוחי אדמה
חבילת פטריות
3 בצלים סגולים חתוכים לרבעים
10-12 שיני שום
חופן ענפי רוזמרין ותימין טריים
כף מלח, כף פלפל שחור גרוס
תיבול: מערבבים בקערית
רבע כוס שמן זית
רבע כוס סילאן
3 כפות רכז רימונים
כוס מים רותחים

 

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור 190 מעלות טורבו
  2. שוטפים היטב את הבטטה ותפוחי האדמה
  3. משאירים עם קליפה וחורצים פסים.
  4. מסדרים את רצועות האסאדו בסיר רוסטר יחד עם הירקות.
  5. מפזרים מלח ופלפל שחור ומפזרים מעל את הרוטב.
  6. מפזרים תימין ורוזמרין ומכסים בנייר אפייה רטוב מעט ומעל נייר כסף ומכסה הסיר .
  7. מכניסים לתנור ל-40 דקות לאחר מכן עוברים לתוכנית סטטי חום עליון ותחתון למשך 3-3.5 שעות בחום 160 מעלות.
  8. מסירים את הכיסוי ואופים 30 דקות נוספות בחום 190 מעלות להשחמה של החלק העליון .

מוצרים מהמתכון

הכל