רכיבים:
1 חבילה תערובת קדירת בשר
(מיקס מוכן לקדרה של הטחנה שיש בו גם כתף, גם אסאדו וגם פילה מדומה )
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בנוניות
6 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
2 כפיות מלח
1 פלפל ירוק חריף חתוך
4-5 שיני שום
1 כפית כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית גדושה לימון כבוש, או לימון שלם סחוט
2-3 עלי דפנה
1 כוס מים חמים
הוראות הכנה:
- בסיר רחב מטגנים את הבשר עם 3 כפות שמן זית, משחימים מכלל הצדדים שלו ומעבירים לקערה (שומרים בערך חצי כוס שהבשר מפריש )
 - באותו הסיר מטגנים עם 3 כפות שמן זית את השום, פלפל חריף ועלי דפנה, מוסיפים את הפפריקה ומערבבים
 - מוסיפים 1 כוס מים, רסק, והתבלינים-מערבבים עד שהנוזל אחיד.
 - מוסיפים את התפוחי אדמה, הבשר שטיגנו ומוסיפים מים עד כיסוי
 - מעבירים לאש נמוכה , מכסים ומבשלים שעה ורבע
 - מורידים מכסה ומצמצמים מעט את הרוטב
 - מעל מפזרים פטרוזיליה, ומעט לימון
 




