שניצל בקר

מצרכים:

לשניצל-

1 חבילה שניצל בקר הטחנה

1כוס קמח

3 ביצים

כפית חרדל

מלח ופלפל לפי הטעם

כוס פירורי פנקו

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כף שומשום

שמן לטיגון, מספר עיגולי גזר טרי

לרוטב דומדמניות-

  • חבילת דומדמניות אדומות טריות ( ~125 גרם) או קפואות
  • מיץ סחוט טרי מתפוז טרי
  • כפית סוכר

 

הוראות הכנה:

רוטב דומדמניות-
בסיר קטן לאחד דומדמניות, מיץ תפוזים וסוכר, להביא לרתיחה, לבשל כ 15-20 דקות עד להסמכה, לצנן.

שניצלים-

  • לדקק את נתחי הבשר עם פטיש שניצלים.
  • להכין
    1. צלחת עם קמח
    2. קערה עם ביצים טרופות,חרדל מלח ופלפל לפי הטעם
    3.צלחת פירורי פנקו טבעיים מעורבבים עם פפריקה מתוקה ושומשום
  • לצפות כל שניצל בקמח, לטבול בביצים, לצפות בפירורי פנקו
  • לטגן במחבת בשמן עמוק וחם ( להוסיף עיגולי גזר טרי – לשמירה על איכות השמן בזמן הטיגון)
  • להגיש מיד עם רוטב דומדמניות ותוספות שאוהבים.

בתיאבון!

מוצרים מהמתכון

הכל