מצרכים:
קילו וחצי קוביות אונטריב של הטחנה
4 בצלים לבנים פרוסים גס
2 קופסאות פטריות חתוכות שטופות
3 עלי דפנה
1/2 כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כורכום
כפית מרק עוף
כפית שטוחה בהרט
ראש שום שלם חצוי באמצע
כוס גדולה של אורז מושרה במים למשך חצי שעה
הוראות הכנה:
- מחממים סיר רחב עם שמן, צורבים את הבשר משני הצדדים ומוציאים,
- באותו סיר משחימים את הבצלים עד השחמה, מוסיפים את הפטריות, תבלינים ומערבבים.
- מחזירים את הבשר לסיר מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, עוטפים את הסיר בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעתיים לפחות עד לריכוך הבשר- אם יש צורך מוסיפים מים מדיי פעם.
- לאחר שעתיים, שוטפים את האורז המושרה ובעזרת כף מעבירים את האורז לתבשיל- מוסיפים עו כוס מים אם צריך ומחזירים לתנור מכוסה בנייר כסף עד שהאורז רך.
בתאבון ❤️
.