מצרכים:
לשניצל-
1 חבילה שניצל בקר הטחנה
1כוס קמח
3 ביצים
כפית חרדל
מלח ופלפל לפי הטעם
כוס פירורי פנקו
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף שומשום
שמן לטיגון, מספר עיגולי גזר טרי
לרוטב דומדמניות-
- חבילת דומדמניות אדומות טריות ( ~125 גרם) או קפואות
- מיץ סחוט טרי מתפוז טרי
- כפית סוכר
הוראות הכנה:
רוטב דומדמניות-
בסיר קטן לאחד דומדמניות, מיץ תפוזים וסוכר, להביא לרתיחה, לבשל כ 15-20 דקות עד להסמכה, לצנן.
שניצלים-
- לדקק את נתחי הבשר עם פטיש שניצלים.
- להכין
1. צלחת עם קמח
2. קערה עם ביצים טרופות,חרדל מלח ופלפל לפי הטעם
3.צלחת פירורי פנקו טבעיים מעורבבים עם פפריקה מתוקה ושומשום - לצפות כל שניצל בקמח, לטבול בביצים, לצפות בפירורי פנקו
- לטגן במחבת בשמן עמוק וחם ( להוסיף עיגולי גזר טרי – לשמירה על איכות השמן בזמן הטיגון)
- להגיש מיד עם רוטב דומדמניות ותוספות שאוהבים.
בתיאבון!