רכיבים:
1 חבילה רצועות כף / שניצל בקר של “הטחנה”
רוטב צימיצ’ורי -קיים בחנויות הטחנה ומצורף מתכון למטה
1 אבוקדו בשל
1 בצל סגול
1 עגבניה
מספר עלי לבבות חסה
לטורטיות-(12 טורטיות)
3 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כפית מלח
1/3 כוס שמן זית
כוס מים פושרים
הוראות הכנה:
הוראות הכנה רצועות כף
- במידה וקניתם שניצל בקר – לחתוך את הנתחים לרצועות ברוחב של כ 2 ס”מ.
- לחמם על להבה חזקה מחבת/ פסים/ פלנצ’ה. לשמן עם שמן זית.
- להבריש את הנתחים בשמן זית
- לצלות כדקה וחצי על אשר חזקה (לא יותר !) צד ראשון, להמליח ולפלפל לפי הטעם.
- להפוך, לצלות כחצי דקה עד דקה את הצד השני. (לא יותר!)
הוראות הכנה לטורטיות
- בקערת מיקסר עם וו לישה לאחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד . לתת לבצק לנוח 30 דקות.
- לחלק את הבצק ל 12 חלקים שווים, ליצור מהם כדורים. לפדר את העיגולים עם הרבה קמח.
- בעזרת מערוך, לרדד כל כדור לעיגול דק מאד .לקמח היטב .
- לחמם מחבת Non Steak -על להבה גדולה, להניח את הטורטיה במחבת החמה כדקה עד שמתחילות להיווצר בועות ובצד הקלוי נקראים כתמים חומים בהירים . להפוך צד ולקלות כ 15-20 שניות נוספות.
- לערום את הטורטיות אחת על גבי השניה, לכסות עם מגבת כדי שישארו רכות.
הרכבה
למרוח טורטיה עם כף רוטב צ’ימיצ’ורי, להוסיף פרוסות אבוקדו בשל, רצועות בקר, בצל סגול, עגבניה וחסה.לגלגל לרול.
בתיאבון!