טאקו שייטל מקסיקני

רכיבים:

1 חבילת שייטל של ״הטחנה״

2 אבוקדו קטנים

1 עגבניה

2 בצל

10 טורטיות תירס קטנות

תיבול – מלח,פלפל,שמן זית ולימון

הוראות הכנה:

  1. לתוך צלחת קטנה לקצוץ עגבניות + חצי בצל סגול לרצועות ולתבל במלח פלפל שמן זית ולימון
  2. לתוך צלחת קטנה למעוך את האבוקדו להוסיף חצי בצל סגול קצוץ לקוביות ולתבל במלח פלפל שמן זית ולימון
  3. לספוג את הנוזלים מהשטייל ולקצוץ אותו לקוביות קטנות
  4. על מחבת להוסיף מעט שמן זית ולטגן את הקוביות שייטל על אש גבוהה עד השחמה
  5. לחמם את הטורטיות על מחבת חמה 15 שניות כל צד
  6. להרכיב את הטאקו! למרוח את הממרח אבוקדו, לאחר מכן להניח את העגבניות ואז את השייטל מעל

 

מוצרים מהמתכון

הכל