רכיבים:
1 חבילת שייטל של ״הטחנה״
2 אבוקדו קטנים
1 עגבניה
2 בצל
10 טורטיות תירס קטנות
תיבול – מלח,פלפל,שמן זית ולימון
הוראות הכנה:
- לתוך צלחת קטנה לקצוץ עגבניות + חצי בצל סגול לרצועות ולתבל במלח פלפל שמן זית ולימון
- לתוך צלחת קטנה למעוך את האבוקדו להוסיף חצי בצל סגול קצוץ לקוביות ולתבל במלח פלפל שמן זית ולימון
- לספוג את הנוזלים מהשטייל ולקצוץ אותו לקוביות קטנות
- על מחבת להוסיף מעט שמן זית ולטגן את הקוביות שייטל על אש גבוהה עד השחמה
- לחמם את הטורטיות על מחבת חמה 15 שניות כל צד
- להרכיב את הטאקו! למרוח את הממרח אבוקדו, לאחר מכן להניח את העגבניות ואז את השייטל מעל